تغذیه سالم و تناسب اندام با یوگا

 ,یوگا,آموزش یوگا در کرج, کلاس یوگا در کرج, باشگاه یوگا در کرج, یوگا, یوگاکرج, یوگا کرج ,یوگا در کرج, یوگا عظیمیه, باشگاه یوگا, مدیتیشن, مراقبه, یوگا برای بانوان, یوگا البرز,yoga, Meditation, یوگا استان البرز, یوگای بانوان کرج, یوگاالبرز, یوگا در البرز, ریلکسیشن, تنفس درمانی, آرامش درمانی , باشگاه یوگا کرج, یوگاعظیمیه, یوگا عظیمیه, یوگامهرشهر, یوگا مهرشهر, یوگا گوهردشت, یوگاگوهردشت, یوگا البرز, یوگا, کلاس یوگا, یاشگاه بانوان, یوگای تخصصی کرج, باشگاه یوگاکرج, یوگای خوب, یوگا البرز, باشگاه برتر کرج, باشگاه برگزیده البرز, مرکز یوگای استان البرز,یوگا, کلاس یوگا, یاشگاه بانوان, ,تغذیه در یوگا, چای يوگی, YOGI TEA,

چای یوگی بنوشید

شاید نام چای یوگی را شنیده باشید . چایی که به آن چای یوگا يا «یوگی تی» هم گفته می شود . دستور تهیه این چای از یوگی معروف «باجان» آمده است که چای یوگی را در دهه شصت میلادی ، به غرب شناساند . یوگی باجان مؤسس چای با نشان تجارتی «چای یوگی» است که به سادگی در سوپر مارکت های غرب یافت می شود . در این بخش طرز تهیه اين چای که بسادگی آماده می شود را به تقدیمتان می کنیم .

زمان آماد شدن چای : 3 ساعت

مواد لازم :

ـ آب 2 ليتر

ـ دانه میخک 15 عدد

ـ دانه فلفل 20 عدد

ـ دارچین نسائیده 3 قلم

ـ دانه هل کوبیده که اول پوست آن را کنده باشید 20 عدد

ـ زنجبیل تازه قطعه قطعه شده (نیازی به پوست کندن ندارد) 8 تکه

ـ چای معمولی یا برگ چای سیاه بدون کافئین نصف یک قاشق چای خوری یا تقریبا باندازه 1 تا 2 عدد چای کیسه ای

ـ شیر (روزانه یا شیر سویا) به میزان دلخواه

ـ عسل به میزان دلخواه

,یوگا,آموزش یوگا در کرج, کلاس یوگا در کرج, باشگاه یوگا در کرج, یوگا, یوگاکرج, یوگا کرج ,یوگا در کرج, یوگا عظیمیه, باشگاه یوگا, مدیتیشن, مراقبه, یوگا برای بانوان, یوگا البرز,yoga, Meditation, یوگا استان البرز, یوگای بانوان کرج, یوگاالبرز, یوگا در البرز, ریلکسیشن, تنفس درمانی, آرامش درمانی , باشگاه یوگا کرج, یوگاعظیمیه, یوگا عظیمیه, یوگامهرشهر, یوگا مهرشهر, یوگا گوهردشت, یوگاگوهردشت, یوگا البرز, یوگا, کلاس یوگا, یاشگاه بانوان, یوگای تخصصی کرج, باشگاه یوگاکرج, یوگای خوب, یوگا البرز, باشگاه برتر کرج, باشگاه برگزیده البرز, مرکز یوگای استان البرز,یوگا, کلاس یوگا, یاشگاه بانوان, ,تغذیه در یوگا, چای يوگی, YOGI TEA,

طرز تهیه :

آّب را به جوش می آوریم . دانه های میخک را ریخته و می گذاریم به مدت یک دقیقه بجوشند . سپس دانه های کوبیده هل ، دانه های درسته فلفل ، قلم دارچین و نیز زنجبیل را اضافه می کنیم . در ظرف را بسته و می گذاریم 30 دقیقه بجوشد . سپس دمای اجاق را کم می کنیم و می گذاریم -1 الی 2 ساعت آرام آرام ، ریز جوش بزند . پس از آن ظرف را از روی شعله اجاق بر می داریم و چای سیاه را اضافه کرده و صبر می کنیم تا خنک شود . آن را صاف کرده و در یخچال می گذاریم . هر بار که بخواهیم یک فنجان از اين چای را بنوشیم ، به اندازه مورد نیاز آن را دوباره گرم کرده و پس از رسیدن به دمای 50 تا 60 درجه شیر و عسل را به آن اضافه می کنیم و چای آماده نوشیدن است! این چای را بنوشید و از آن لذت ببرید . حتی اگر با يوگا آشنایی نداريد ، نوشیدن اين چاي پس از یک روز پرکار و یا پر تنش آرامشی دلپذیر را به شما می بخشد .

نوش جان و گواراي وجود

باشگاه علمی تخصصی یوگا پرنده آزاد